Matcha Jelly

Product Details

450ml  water
60g  oligosaccharide (sugar)
10-20g  Uji matcha paste
4g  agar powder
Decorative fruits, whipped cream, ice cream, etc.


Put water, agar powder and oligosaccharide in a pot, mix well and heat, add Uji Matcha paste, mix further, bring to a boil, and turn off the heat. Remove from heat, put in cups, and refrigerate until cool.
When cool, turn upside down on a plate and serve with fruits and whipped cream.


It is a healthy and tasty sweet. It is characterized by its plump texture.
The natural sweetness of oligosaccharides and the flavor of Uji Matcha combine perfectly to create a refreshing and elegant taste.

Serve with fruit for decoration, whipped cream, or ice cream for a luxurious experience.
Easy to make, it is perfect not only as an everyday dessert, but also as an additional dish when entertaining.
It is sure to please people of all ages, from children to adults.


ショッピングガイド

SHIPPING 配送・送料について

クロネコヤマト
日本郵便
クロネコヤマト

RETURN 返品について

不良品
商品到着後速やかにご連絡ください。商品に欠陥がある場合を除き、返品には応じかねますのでご了承ください。
返品期限
商品到着後7日以内とさせていただきます。
返品送料
お客様都合による返品につきましてはお客様のご負担とさせていただきます。不良品に該当する場合は当方で負担いたします。

PAYMENT お支払いについて

クレジットカード
銀行振込(バーチャル口座)
Amazon Pay
Amazonのアカウントに登録された配送先や支払い方法を利用して決済できます。